Klinika Loka je sodobno opremljena in strokovno usposobljena klinika za male živali, ki uspešno deluje že 22 let, kot prva verificirana zasebna veterinarska ambulanta na Gorenjskem. Njen ustanovitelj in lastnik je mag. Staš Bernik dr. vet. med.

Zaradi stalnega napredka in prostorske utesnjenosti smo si zadali cilj zgraditi veliki center za male živali, ki bi pod svojo streho združeval svojo osnovno dejavnost-zdravljenje živali, kot tudi trgovino, salon, hotel za male živali  ter veterinarsko oskrbo izgubljenih in zavrženih živali.

Ideja je zorela skoraj 10 let. Z velikim trudom, odrekanjem in finančnim vložkom smo uspeli zgraditi center, o katerem smo sanjali.

V nove prostore smo se preselili  januarja 2011. S selitvijo na novo kliniko, opremljeno s sodobno medicinsko opremo, z našim strokovnim znanjem in vrhunsko zdravstveno nego pacientov, želimo zagotoviti najboljšo možno ambulantno in bolnišnično oskrbo vaše živali.

Osnovna cilja, h katerima teži osebje naše klinike, sta dobro počutje in zadovoljstvo pacientov, zato k vsakemu pacientu pristopamo individualno in s posebno pozornostjo.

Pišite nam
ali nas pokličite: 04 51 53 550
Družina Arnež

Čeprav smo se preselili dlje na Gorenjsko, se za srečo in zdravje naše psičke brez pomislekov vedno vračamo na Kliniko Loka. Hvala za prijazne nasvete in dobro oskrbo!

Anton J. in Andy

Prvič smo z Andyjem v tej prečudoviti kliniki za male živali. Vse osebje je zelo prijazno in strokovno. To bo postala naša stalna klinika.

Boris L.

Pohvala vsem zdravnikom in ostalemu osebju za strokovnost, prijaznost in vso pomoč.