Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

PRIVOŠČITE TUDI VAŠI ŽIVALI PRAVE POČITNICE!

Hotel za male živali na Kliniki Loka

Kontakt: 040 596 524 (Alja)

Vi se odpravljate na zaslužen dopust, mi pa bomo poskrbeli, da bo vaš ljubljenček v času vaše odsotnosti deležen pravega razvajanja. Za vašo žival bo v času vaše odsotnosti skrbelo izkušeno in prijazno osebje naše klinike, ki ima dolgoletne izkušnje na področju veterine, nege in vzgoje živali in si ves čas prizadeva za odlično počutje začasnih prebivalcev Hotela Klinike Loka.

Ker želimo, da bo počutje vašega kosmatinca pri nas kar najboljše se bomo z vami ob prihodu tudi osebno pogovorili, da izvemo čim več o vaši živali. Z veseljem vam bomo razkazali naše sodobno opremljene notranje prostore in večji zunanji prostor namenjen živalim v hotelu Klinike Loka.

Psi so nastanjeni v prostornih z udobnimi ležišči ter zunanjim izhodom. Vsi notranji prostori so ogrevani, nekateri imajo tudi talno gretje. Vsi prostori so prezračevani in klimatizirani. Zunanji prostori pa  so postavljeni ob robu gozda v zavetju dreves in so tudi v največji poletni vročini v prijetni senci.

Mačke in ostale male živali so nastanjene v njim prilagojenih prostorih,  z mehkim ležiščem, igračami in straniščem.

Hranimo jih s kakovostno briketirano in konzervirano hrano, na voljo pa imajo vedno dovolj sveže vode. Ob prihodu živali v hotel lahko lastnik prinese s seboj svojo hrano.

Za živali, ki pridejo v varstvo priporočamo, da predhodno preverite, če ima le-ta opravljeno obvezno in nekatera priporočena cepljenja. Ob prihodu s seboj prinesite potni list živali oz. njeno knjižico.

Seveda pa počitnikovanje pri nas za pse pomeni tudi aktivno gibanje. Sprehode prilagodimo vsakemu posebej, odvisno od njegovih potreb in sposobnosti. Na sprehode jih vodimo najmanj dvakrat dnevno, na ograjenem vrtu pa si lahko vaš kuža privošči igro in sprostitev.

V času bivanja nudimo vašemu štirinožcu tudi osnovno nego (vsakodnevno krtačenje), na voljo pa so vam tudi storitve salona Klinike Loka (kopanje, česanje, striženje, striženje krempljev…itd.).

Termin lahko rezervirate po telefonu ali preko e-rezervacije.

Živali v hotel sprejemamo od 9h dalje ter na dan odhoda oddamo najkasneje do 17.30h oz. po dogovoru. Točno uro prihoda se dogovorite z osebjem našega hotela.

Osebje Hotela Klinike Loka se zaveda, da je le NAJBOLJŠE je za vašo žival dovolj dobro!

Pripeljite vašega ljubljenčka k nam na počitnice!

  • varstvo in oskrba psov in mačk in drugih hišnih ljubljencev
  • sprehajanje psov
  • pregled vaše živali pri veterinarju in svetovanje
  • kopanje, česanje, striženje malih živali

VEČ INFORMACIJ O HOTELU DOBITE NA TEL. 040 596 524 (Alja)