Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Akcija!

Hill’s™ Prescription Diet™ Feline i/d™ 400g

7,15  6,94  z DDV

Opozorilo!
Prosimo, upoštevajte sledeča navodila.

  • To je veterinarski prehrambeni izdelek. Preden se odločite za veterinarsko prehrano za vašega ljubljenčka, se posvetujte z vašim veterinarjem.
  • V času veterinarske diete vam priporočamo redne preglede pri vašem veterinarju.
  • V kolikor se zdravstveno stanje vašega ljubljenčka poslabša, se takoj posvetujte z vašim veterinarjem.
  • Ob nakupu izbrane veterinarske hrane potrjujete, da ste prebarali in razumeli zgornja opozorila.

Opis

Prescription Diet™ Feline i/d™ je visoko prebavljiva formula, pripravljena posebej za oskrbo mačk s težavami v prebavilih.

Ključne koristi

  • Z visokim deležem antioksidantov pomaga pri nevtralizaciji prostih radikalov
  • Zagotovljen  čudovit okus in omogoča mešano hranjenje briketov in mokre hrane, da je mačka kar najbolj zadovoljna.

Za zdravje prebavil. Pomaga uravnavati drisko in izboljševati prebavo.Visoko prebavljiva hrana z manj maščobami in z viri prebiotične vlaknine za boljšo prebavo in hitro ublažitev driske.odličen okus, ki ga mačke obožujejoSuperiorna antioksidantna formula pomaga vzdrževati zdrav imunski sistem.Prescription Diet™ i/d™ Feline je popolna dietetična hrana za mačke za ublažitev akutnih črevesnih absorptivnih motenj in za kompenzacijo prebavnih težav ter pankreasne insuficience. Ta dietetična hrana vsebuje zvišane količine elektrolitov, visoko prebavljive sestavine in nizek delež maščobe.

NAVODILO ZA HRANJENJE: Hranite samo to hrano. Pred uporabo je priporočljivo pridobiti mnenje veterinarja. Hranite ustrezno količino, glede na težo mačke. Količino hrane prilagodite vzdrževanju ustrezne telesne teže – to količino hrane lahko razdelite na dva ali več obrokov dnevno. Priporočen čas hranjenja: 1-2 tedna v obdobju trajanja akutne driske (in okrevanju po njej). Kompenzacija prebavnih težav 3-12 tednov, v primeru kronične insuficience pankreasa doživljenjsko. Vedno naj bo na voljo sveža pitna voda.

SESTAVA: Meso in mesni proizvodi, žitarice, olja in maščobe, ekstrakti rastlinskih beljakovin, rastlinski proizvodi, mineralne snovi, semena. Lahko prebavljive sestavine: perutninska mesna moka, koruza, riž, živalska maščoba.

ANALITSKE SESTAVINE: Surove beljakovine 38,3%; surova olja in maščobe 18,9%; surova vlaknina 2,7%; surov pepel 6,7%; kalcij 1,07%; fosfor 0,81%; natrij 0,35%; kalij 1,00%; magnezij 0,07%. Na kg: Vitamin E 550 mg, vitamin C 70 mg, beta karoten 1,5 mg, Taurin 1.880 mg. Dodatki na kg: Prehranski dodatki: E672 (Vitamin A) 18.250 IE, E671 (Vitamin D3) 1.075 IE, E1 (železo) 87,0 mg, E2 (jod) 1,4 mg, E4 (baker) 8,6 mg, E5 (mangan) 9,0 mg, E6 (cink) 180,0 mg, E8 (selen) 0,24 mg. Vsebuje konzervans in antioksidante.  Datum in serijska številka odtisnjena na dnu embalaže.Varujte pred vlago. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru izven dosega otrok in hišnih ljubljencev. Navodilo za hranjenje označeno na embalaži.Proizvedeno v EU.

Pakiranje: briketi 400g

Za dodatne informacije in navodila o tem, kaj je najboljše za vašega ljubljenca, se prosimo obrnite na svojega veterinarja.

Dietna hrana se prodaja le na veterinarski recept v trgovini Klinike Loka, Kidričeva cesta 33b, Škofja Loka

Dodatne informacije

Teža 0.4 kg
Proizvajalec

Hill's