Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Hill’s™ Prescription Diet™ Feline c/d™ Urinary Stress s piščancem 400g

7,49  z DDV

Opozorilo!
Prosimo, upoštevajte sledeča navodila.

  • To je veterinarski prehrambeni izdelek. Preden se odločite za veterinarsko prehrano za vašega ljubljenčka, se posvetujte z vašim veterinarjem.
  • V času veterinarske diete vam priporočamo redne preglede pri vašem veterinarju.
  • V kolikor se zdravstveno stanje vašega ljubljenčka poslabša, se takoj posvetujte z vašim veterinarjem.
  • Ob nakupu izbrane veterinarske hrane potrjujete, da ste prebarali in razumeli zgornja opozorila.

Ni na zalogi

Opis

Z dietno hrano Prescription Diet™ Feline c/d™ Urinary Stress s piščancem,  enostavno in učinkovito vzdržujemo zdravje sečil in zmanjšamo možnost ponovnega pojava sečnih kamnov po njihovi raztopitvi. Vsebuje L-triptofan in hidrolizat mlečnih beljakovin za ublažitev stresa, ki je znan dejavnik za mačji idiopatski cistitis (eden izmed glavnih vzrokov obolenja spodnjih sečil mačk ).

– Klinično dokazano raztopi struvitne kamne že samo v 14 dneh.

– Odličen okus, ki ga mačke obožujejo.

– Lastnosti zakislevanja urina in zmeren delež magnezija v hrani.

NAVODILO ZA HRANJENJE: Hranite samo to hrano. Pred uporabo je priporočljivo pridobiti mnenje veterinarja. Hranite ustrezno količino, glede na težo mačke. Količino hrane prilagodite vzdrževanju ustrezne telesne teže – to količino hrane lahko razdelite na dva ali več obrokov dnevno. Priporočen čas hranjenja: do 6 mesecev. Vedno naj bo na voljo sveža pitna voda.

SESTAVA: Žitarice, meso in mesni proizvodi, ekstrakti rastlinskih beljakovin, olja in maščobe, mleko in mlečni proizvodi, mehkužci in raki. Sredstvo za zakislitev urina: DL – metionin.

ANALITSKE SESTAVINE: surove beljakovine 32,6%; surove maščobe 15,6%; surova vlaknina 0,9%; surovi pepel 5,2%; kalcij 0,71%; fosfor 0,66%; natrij 0,35%; kalij 0,75%; kloridi 0,90%; žveplo 0,64%; magnezij 0,06%. Na kg: vitamin E 600 mg; beta-karoten 1,5 mg; triptofan 3.475 mg, glukozamin 1.010 mg, hondroitin sulfat 920 mg, taurin 2.350 mg.

DODANO NA KG: Prehranski dodatki: E672 (vitamin A) 24.170 IE, E671 (vitamin D3) 1.430 IE, E1 (železo) 264 mg, E2 (jod) 2,6 mg, E4 (baker) 33,5 mg, E5 (mangan) 11,6 mg, E6 (cink) 224 mg, E8 (selen) 0,5 mg. Vsebuje naravni konzervans in antioksidante.  Datum in serijska številka odtisnjena na dnu embalaže.Varujte pred vlago. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru izven dosega otrok in hišnih ljubljencev. Navodilo za hranjenje označeno na embalaži. Proizvedeno v EU.

Pakiranje: briketi 400g

Za dodatne informacije in navodila o tem, kaj je najboljše za vašega ljubljenca, se prosimo obrnite na svojega veterinarja.

Dietna hrana se prodaja na veterinarski recept v trgovini Klinike Loka, Kidričeva cesta 33b, Škofja Loka.

Dodatne informacije

Teža 0.4 kg
Proizvajalec

Hill's