Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Hill’s Prescription Diet™ Canine z/d™ ULTRA Allergen-Free 370g

4,19  z DDV

Opozorilo!
Prosimo, upoštevajte sledeča navodila.

  • To je veterinarski prehrambeni izdelek. Preden se odločite za veterinarsko prehrano za vašega ljubljenčka, se posvetujte z vašim veterinarjem.
  • V času veterinarske diete vam priporočamo redne preglede pri vašem veterinarju.
  • V kolikor se zdravstveno stanje vašega ljubljenčka poslabša, se takoj posvetujte z vašim veterinarjem.
  • Ob nakupu izbrane veterinarske hrane potrjujete, da ste prebarali in razumeli zgornja opozorila.
Šifra: HPD8018T Kategorija: Oznake: , , , , , , , ,

Opis

Prescription Diet™ Canine z/d™ ULTRA Allergen-Free ima sledeče ključne koristi

Ključne koristi

  • Pomaga preprečevati pojav alergičnih reakcij na hrano. Edinstvena formula s tehnologijo hidrolizacije beljakovin zagotavlja varno rešitev za praktično skoraj vsako alergijo na hrano.
  • Edini vir beljakovin je piščančji hidrolizat.
  • Formula, bogata z esencialnimi maščobnimi kislinami pomaga prehranjevati kožo in kožuh.

Prescription Diet™ z/d™ Low Allergen Canine je popolna dietetična hrana za pse za zmanjšanje intoleranc na hranilne snovi ali sestavine hrane. Ta dietetična hrana vsebuje izbrane vire beljakovin in ogljikovih hidratov.

NAVODILO ZA HRANJENJE: Hranite samo to hrano. Pred uporabo je priporočljivo pridobiti mnenje veterinarja. Priporočen čas hranjenja: 3-8 tednov za zmanjšanje intoleranc na hranilne snovi ali sestavine hrane. Če znaki intolerance izginejo lahko hranimo doživljenjsko. Vedno naj bo na voljo sveža pitna voda.

SESTAVA: Meso in mesni stranski proizvodi, žitarice, rastlinski proizvodi, olja in maščobe, minerali. Vir beljakovin: hidrolizirana piščančja jetra. Vir ogljikovih hidratov: koruzni škrob.

ANALITSKE SESTAVINE: Surove beljakovine 4,8%; surova olja in maščobe 3,4%; surova vlaknina 1,1%; surov pepel 1,3%; vlaga 75,5%; kalcij 0,18%; fosfor 0,13%; natrij 0,05%; kalij 0,16%. Na kg: Vitamin E 145 mg, vitamin C 17 mg, beta karoten 0,4 mg. Dodatki na kg: Prehranski dodatki: E671 (Vitamin D3) 400 IE, E1 (železo) 16,3 mg, E2 (jod) 0,5 mg, E4 (baker) 2,1 mg, E5 (mangan) 3,6 mg, E6 (cink) 51,9 mg, E8 (selen) 0,08 mg. Rok uporabe in serijska številka odtisnjena na dnu pločevinke. Navodilo za hranjenje označena na embalaži. Proizvedeno v ZDA.

Za dodatne informacije in navodila o tem, kaj je najboljše za vašega ljubljenca, se prosimo obrnite na svojega veterinarja.

Pakiranje: pločevinka 370g

Dietna hrana se prodaja le na veterinarski recept v trgovini Klinike Loka, Kidričeva cesta 33b, Škofja Loka.

Dodatne informacije

Teža 0.37 kg
Proizvajalec

Hill's