Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Akcija!

Hill’s™ Prescription Diet™ Canine u/d™ 4kg

53,99  45,99  z DDV

Opozorilo!
Prosimo, upoštevajte sledeča navodila.

  • To je veterinarski prehrambeni izdelek. Preden se odločite za veterinarsko prehrano za vašega ljubljenčka, se posvetujte z vašim veterinarjem.
  • V času veterinarske diete vam priporočamo redne preglede pri vašem veterinarju.
  • V kolikor se zdravstveno stanje vašega ljubljenčka poslabša, se takoj posvetujte z vašim veterinarjem.
  • Ob nakupu izbrane veterinarske hrane potrjujete, da ste prebarali in razumeli zgornja opozorila.
Šifra: HPD606270 Kategorija: Oznake: , , , , , , , ,

Opis

Prescription Diet™ Canine u/d™ je bila formulirana za pomoč pri oskrbi psov s težavami, povezanimi s sečnimi kamni.

Ključne koristi

  • Pomaga zmanjševati nastajanje oksalatnih, uratnih in cistinskih sečnih kamnov.
  • Vsebuje manjšo količino beljakovin, ki pa so zelo visoke kakovosti, za zmanjševanje nastajanja odpadnih snovi, ki obremenjujejo ledvica in bolnikom z odpovedjo ledvic povzročajo neugodje.
  • Z nižjo vsebnostjo kuhinjske soli za pomoč pri uravnavanju zastajanja tekočin v zgodnjih fazah popuščanja srca.

Zdravje sečil – nestruvitni vzroki. Zmanjša možnost ponovnega pojava sečnih kamnov.Znižan nivo kalcija, beljakovin in nukleinskih kislin, za spodbujanje nastajanja alkalnega urina, ki poveča topnost nestruvitnih kristalov.odličen okus, ki ga psi obožujejoSuperiorna antioksidantna formula pomaga varovati telo pred prostimi radikali.Prescription Diet™ u/d™ Canine je popolna dietetična hrana za pse za zmanjšanje nastajanja oksalatnih, uratnih in cistinskih sečnih kamnov, zmanjšanje nalaganja bakra v jetrih ter za podporo ledvični funkciji v primerih kroničnega popuščanja ledvic. Ta dietetična hrana vsebuje nizke deleže kalcija, fosforja in vitamina D. Vsebuje zmeren delež aminokislin z žveplom, nizek delež purinov, omejen (nizek) delež beljakovin, vendar so te visoke kakovosti, nizek delež bakra in ima lastnost alkalizacije urina.

NAVODILO ZA HRANJENJE: Hranite samo to hrano. Pred uporabo in podaljšanjem obdobja hranjenja je priporočljivo pridobiti mnenje veterinarja. Hranite ustrezno količino, glede na težo psa. Količino hrane prilagodite vzdrževanju ustrezne telesne teže – to količino hrane lahko razdelite na dva ali več obrokov dnevno. Priporočen čas hranjenja: sprva do 6 mesecev, vendar lahko doživljenjsko v primerih ireverzibilne motnje v presnovi sečne kisline. Za zmanjšanje nastajanja cistinskih sečnih kamnov: sprva do 1 leta. Vedno naj bo na voljo sveža pitna voda.

SESTAVA: Žitarice, olja in maščobe, jajca in jajčni proizvodi, rastlinski proizvodi, meso in mesni stranski proizvodi, semena, mineralne snovi. Viri beljakovin: jajca v prahu, hidrolizat. Snov za alkalizacijo urina: kalijev citrat 8,5 g/kg.

ANALITSKE SESTAVINE: Surove beljakovine 10,1%; celokupne aminokisline z žveplom 0,53%; surova olja in maščobe 18,9%; surova vlaknina 2,4%; surov pepel 2,8%; kalcij 0,27%; fosfor 0,18%; natrij 0,22%; kalij 0,57%; magnezij 0,05%, kloridi 0,55%, žveplo 0,22%, hidroksiprolin 0,0%. Na kg: Vitamin E 600 mg, beta karoten 1,5 mg, Taurin 970 mg, L-karnitin 310 mg, celokupen baker 2 mg. Dodatki na kg: Prehranski dodatki: E672 (Vitamin A) 23.330 IE, E671 (Vitamin D3) 1.370 IE, E1 (železo) 63 mg, E2 (jod) 1 mg, E4 (baker) 1,3 mg, E5 (mangan) 8,8 mg, E6 (cink) 92,9 mg, E8 (selen) 0,1 mg. Vsebuje konzervans in antioksidante. Datum in serijska številka odtisnjena na dnu embalaže.Varujte pred vlago. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru izven dosega otrok in hišnih ljubljencev. Navodilo za hranjenje označeno na embalaži.Proizvedeno v EU. Registracijska številka: glejte serijsko številko na spodnjem delu vreče.

Pakiranje: briketi 5kg

Za dodatne informacije in navodila o tem, kaj je najboljše za vašega ljubljenca, se prosimo obrnite na svojega veterinarja.

Dietna hrana se prodaja na veterinarski recept v trgovini Klinike Loka, Kidričeva cesta 33b, Škofja Loka.

Dodatne informacije

Teža 0.005 kg
Proizvajalec

Hill's