Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Hill’s™ Prescription Diet™ Canine t/d™ Mini 3kg

40,99  z DDV

Opozorilo!
Prosimo, upoštevajte sledeča navodila.

  • To je veterinarski prehrambeni izdelek. Preden se odločite za veterinarsko prehrano za vašega ljubljenčka, se posvetujte z vašim veterinarjem.
  • V času veterinarske diete vam priporočamo redne preglede pri vašem veterinarju.
  • V kolikor se zdravstveno stanje vašega ljubljenčka poslabša, se takoj posvetujte z vašim veterinarjem.
  • Ob nakupu izbrane veterinarske hrane potrjujete, da ste prebarali in razumeli zgornja opozorila.
Šifra: HPD606381 Kategorija: Oznake: , , , , , , ,

Opis

Prescription Diet™ t/d™ Canine je popolna hrana za odrasle pse.
Prescription Diet™Canine t/d™ pomaga pri vzdrževanju zdravja ustne votline.

Ključne koristi

  • Klinično preizkušeno pomaga zmanjševati nalaganje zobnih oblog, zobnega kamna in madežev.
  • Vsebuje posebno, urejeno strukturo vlaknine, ki pomaga, da se zob zadre globoko v briket, preden ta razpade. S tem je omogočeno nežno čistilno delovanje na površino zoba, kar preprečuje nalaganje zobnih oblog, zobnega kamna in madežev.
  • Z visokim deležem antioksidantov pomaga pri nevtralizaciji prostih radikalov
  • Z manjšimi briketi, ta pse pod 25 kg telesne teže.

Zdravje zob. Klinično preizkušena za zmanjševanje nalaganja zobnih oblog in kamna, ki lahko povzročajo neprijeten ustni zadah, vnetje dlesni in bolezni zob.odličen okus, ki ga psi obožujejo Superiorna antioksidantna formula pomaga vzdrževati zdrav imunski sistem Potrjeno s strani Sveta za veterinarsko ustno zdravje (VOHC)

NAVODILO ZA HRANJENJE: Hranite samo to hrano. Hranite ustrezno količino, glede na težo psa. Količino hrane prilagodite vzdrževanju ustrezne telesne teže – to količino hrane lahko razdelite na dva ali več obrokov dnevno. Vedno naj bo na voljo sveža pitna voda.

SESTAVA: Žitarice, meso in mesni proizvodi, rastlinski proizvodi, olja in maščobe, jajca in jajčni proizvodi, mineralne snovi.

ANALITSKE SESTAVINE: Surove beljakovine 15,5%; surova olja in maščobe 14,8%; surova vlaknina 9,4%; surov pepel 3,5%; kalcij 0,52%; fosfor 0,37%; natrij 0,22%; kalij 0,58%. Na kg: Vitamin E 600 mg, vitamin C 70 mg, beta karoten 1,5 mg. Dodatki na kg: Prehranski dodatki: E672 (Vitamin A) 16.000 IE, E671 (Vitamin D3) 940 IE, E1 (železo) 58 mg, E2 (jod) 1,0 mg, E4 (baker) 5,7 mg, E5 (mangan) 6 mg, E6 (cink) 120 mg, E8 (selen) 0,2 mg. Vsebuje konzervans in antioksidante. Datum in serijska številka odtisnjena na dnu embalaže.Varujte pred vlago. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru izven dosega otrok in hišnih ljubljencev. Navodilo za hranjenje označeno na embalaži.Proizvedeno v EU. Registracijska številka: glejte serijsko številko na spodnjem delu vreče.

Pakiranje: briketi  3kg

Za dodatne informacije in navodila o tem, kaj je najboljše za vašega ljubljenca, se prosimo obrnite na svojega veterinarja.

Dietna hrana se prodaja le na veterinarski recept v trgovini Klinike Loka, Kidričeva cesta 33b, Škofja Loka.

Dodatne informacije

Teža 0.0015 kg
Proizvajalec

Hill's