Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Hill’s™ Prescription Diet™ Canine i/d™ 360g

4,99  z DDV

Opozorilo!
Prosimo, upoštevajte sledeča navodila.

  • To je veterinarski prehrambeni izdelek. Preden se odločite za veterinarsko prehrano za vašega ljubljenčka, se posvetujte z vašim veterinarjem.
  • V času veterinarske diete vam priporočamo redne preglede pri vašem veterinarju.
  • V kolikor se zdravstveno stanje vašega ljubljenčka poslabša, se takoj posvetujte z vašim veterinarjem.
  • Ob nakupu izbrane veterinarske hrane potrjujete, da ste prebarali in razumeli zgornja opozorila.

Opis

Prescription Diet™ Canine i/d™ je visoko prebavljiva formula, pripravljena posebej za oskrbo psov s težavami v prebavilih.

Ključne koristi

  • Z visokim deležem antioksidantov pomaga pri nevtralizaciji prostih radikalov.
  • Visoko prebavljive sestavine za boljše zdravje prebavil.
  • Zagotavlja posebno vlaknino, ki pomaga prehranjevati celice prebavil.

Prescription Diet™ i/d™ Canine je popolna dietetična hrana za pse za ublažitev akutnih črevesnih absorptivnih motenj in za kompenzacijo prebavnih težav ter pankreasne insuficience. Ta dietetična hrana vsebuje zvišane količine elektrolitov, visoko prebavljive sestavine in nizek delež maščobe. Priporočen čas hranjenja: 1-2 tedna v obdobju trajanja akutne driske (in okrevanju po njej). Kompenzacija prebavnih težav 3-12 tednov, v primeru kronične insuficience pankreasa doživljenjsko.

SESTAVA: Meso in mesni stranski proizvodi, žitarice, jajca in jajčni proizvodi, rastlinski proizvodi, mineralne snovi, semena. Lahko prebavljive sestavine: puranje meso, riž, jetra, jajca v prahu, koruza.

ANALITSKE SESTAVINE: Surove beljakovine 6,8%; surova olja in maščobe 3,7%; surova vlaknina 0,7%; surov pepel 1,6%; vlaga 73,8%; kalcij 0,26%; fosfor 0,19%; natrij 0,11%; kalij 0,23%. Na kg: Vitamin E 157 mg, vitamin C 18,3 mg, beta karoten 0,4 mg. Dodatki na kg: Prehranski dodatki: E671 (Vitamin D3) 220 IE, E1 (železo) 17,9 mg, E2 (jod) 0,6 mg, E4 (baker) 1,6 mg, E5 (mangan) 3,9 mg, E6 (cink) 56,8 mg, E8 (selen) 0,09 mg. Rok uporabe in serijska številka odtisnjena na dnu pločevinke. Navodilo za hranjenje označena na embalaži.  Proizvedeno v ZDA

Pakiranje: pločevinka  360g

Za dodatne informacije in navodila o tem, kaj je najboljše za vašega ljubljenca, se prosimo obrnite na svojega veterinarja.

Dietna hrana se prodaja le na veterinarski recept v trgovini Klinike Loka, Kidričeva cesta 33b, Škofja Loka.

 

Dodatne informacije

Teža 0.36 kg
Proizvajalec

Hill's