Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Higienski posip CAT’S BEST Sensitive 8L

12,49  z DDV

Cat’s Best Sensitive je EKOLOŠKI mačji posip, ki se grudi v kepe, katere lahko zavržemo kar v domači WC.

Šifra: JCBGP08 Kategorija: Oznake: , , , , , , ,

Opis

CAT’S BEST SENSITIVE
EKOLOŠKI HIGIENSKI POSIP IZ RASTLINSKIH VLAKEN ZA MAČKE

Cat’s Best Sensitive je EKOLOŠKI mačji posip, ki se grudi v kepe, katere lahko zavržemo kar v domači WC. Narejen je iz 100% naravnih rastlinskih vlaken in brez kemičnih dodatkov.

Posip je lahek in droben. Dodane naravne zelene perle še povečujejo absorbcijo. Za nežne mačje tačke.

Odlično vpijanje vonjav:
Cat’s Best Sensitive s svojo 800% vpojnostjo odlično vpija tako tekočine kot vonjave. Je popolnoma BREZ kemičnih dodakov in umetnih arom. Muce imajo najraje čist in naraven vonj mačjega posipa Cat’s Best Sensitive. Naredite sebi in vaši muci uslugo!

Ultra učinkovitost:
Učinkovitost mačjega posipa Cat’s Best Sensitive traja do 3 – krat dlje kot običajni mačji posipi. Izbira Cat’s Best Sensitive zagotavlja ekonomičnost vaše odločitve. Preizkusite in se prepričajte. Pakiranje lahko traja do 8 tednov.

100% biološko razgradljiv:
saj je v celoti biološko razgradljiv. Cat’s Best Sensitive je povsem naraven izdelek, narejen iz obnovljenih naravnih vlaken, brez oddanih kemikalij. Je popolnoma primeren za kompostiranje.

Nasvet:
če je le mogoče uporabite za vsako muco svoj mačji WC, ker so tako muce bolj čiste in pazljive z
mačjim posipom, če ga uporabljajo same.

Kako seznanim mojo muco s posipom Cat’s Best Sensitive?
Pričakovati je, da bo vaša muca sprejela nov mačji posip brez težav. V primeru, da temu ni tako, preprosto pomešajete Cat’s Best Sensitive z vašim dosedanjim posipom in količino dnevno povečujte, dokler se muca povsem ne privadi le na Cat’s Best Sensitive.

Navodila za uporabo:
V čisti mačji WC vsujte Cat’s Best Sensitive vsaj do 7cm debeline. Dnevno odstranite le grude in iztrebke, ki jih lahko zavržete v BIO smetnjake, kompostnike ali v domači WC, v katerega lahko zavžete le dnevno količino in ne VEČ ob enkratnem izplakovanju, da preprečite morebitno zamašitev odtokov. Posip po potrebi dosujte.
Mačji WC je priporočljivo povsem izpraniti in očistiti vsaj vsakih 6 tednov (lahko tudi prej, če se razvijejo neprijetne vonjave).

Dodatne informacije

Teža 2.9 kg
Proizvajalec

JRS