Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Blutstopper- sredstvo za zaustavitev krvavitve

16,49  z DDV

Majhno pakiranje pudra za zaustavitve krvavitev je primerno tako za profesionalno kot individualno uporabo. Puder ali Blutstopper je predvsem priljubljen pri krajšanju krempljev, kjer pogosto prihaja do manjših ranic. Blutstopper ranice razkuži in hitro zapre ter tako prepreči vnetja. Je nepogrešljiv del opreme za prvo pomoč živalim tudi v času počitnic, saj uspešno zapira in razkuži manjše rane.

Ni na zalogi

Opis

GogiPet® Blutstopper za varno krajšanje krempljev.

Majhno pakiranje pudra za zaustavitve krvavitev je primerno tako za profesionalno kot individualno uporabo. Puder ali Blutstopper je predvsem priljubljen pri Krajšanju krempljev, kjer pogosto prihaja do manjših ranic. Blutstopper ranice razkuži in hitro zapre ter tako prepreči vnetja. Je nepogrešljiv del opreme za prvo pomoč živalim tudi v času počitnic, saj uspešno zapira in razkuži manjše rane.

Navodilo za uporabo pri krajšanju krempljev:

če pride do manjših poškodb ali ranic pri krajšanju krempljev puder nanesite na prst in pritisnite na rano. Držite 5 sec. in spustite. V kolikor se kri ponvno pojavi postopek ponovite in tokrat držite prst na ranici nekoliko dlje.

Pri drugih vrstah ran puder potresite po rani in pritisnite s prstom na ranico tako da se krvavitev ustavi.

Vsebina: 14 g.

OPOZORILO:

primerno samo za manjše rane. V kolikor se krvavitev ne ustavi takoj kontaktirajte najbližjega veterinarja.

Dodatne informacije

Proizvajalec

GogiPet