Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Akcija!

Hill’s™ Prescription Diet™ Canine d/d™ z račko 370g

3,30  3,20  z DDV

Opozorilo!
Prosimo, upoštevajte sledeča navodila.

  • To je veterinarski prehrambeni izdelek. Preden se odločite za veterinarsko prehrano za vašega ljubljenčka, se posvetujte z vašim veterinarjem.
  • V času veterinarske diete vam priporočamo redne preglede pri vašem veterinarju.
  • V kolikor se zdravstveno stanje vašega ljubljenčka poslabša, se takoj posvetujte z vašim veterinarjem.
  • Ob nakupu izbrane veterinarske hrane potrjujete, da ste prebarali in razumeli zgornja opozorila.

Opis

Prescription Diet™ Canine d/d™ Duck – z račko, je posebej formulirana dietna hrana za oskrbo psov s težavami s kožo in bruhanjem/drisko kot posledica alergije na hrano.

Prescription Diet™ d/d™ Canine Duck je popolna dietetična hrana za pse za zmanjšanje intoleranc na hranilne snovi ali sestavine hrane. Namenjena je za podporo funkciji kože v primerih dermatoz in prekomernega izpadanja dlake pri psih. Ta dietetična hrana vsebuje izbrane vire beljakovin in ogljikovih hidratov ter visoke količine esencialnih maščobnih kislin.

NAVODILO ZA HRANJENJE: Hranite samo to hrano. Pred uporabo je priporočljivo pridobiti mnenje veterinarja. Priporočen čas hranjenja: 3-8 tednov za zmanjšanje intoleranc na hranilne snovi ali sestavine hrane. Če znaki intolerance izginejo lahko hranimo doživljenjsko. Do 2 meseca za podporo funkciji kože v primerih dermatoz in prekomernega izpadanja dlake.

SESTAVA: Meso in mesni stranski proizvodi, žitarice, rastlinski proizvodi, olja in maščobe, mineralne snovi. Viri beljakovin: račka. Viri ogljikovih hidratov: sušen krompir, krompirjev škrob.

ANALITSKE SESTAVINE: Surove beljakovine 4,3%; surova olja in maščobe 4,1%; esencialne maščobne kisline 1,0%; surova vlaknina 0,5%; surov pepel 1,4%; vlaga 75,3%; kalcij 0,20%; fosfor 0,17%; natrij 0,09%; kalij 0,22%. Na kg: Vitamin E 148 mg, vitamin C 17 mg, beta karoten 0,37 mg, taurin 945 mg. Dodatki na kg: Prehranski dodatki: E672 (Vitamin A) 3.300 IE, E671 (Vitamin D3) 580 IE, E1 (železo) 14,5 mg, E2 (jod) 0,6 mg, E3 (kobalt) 0,4 mg, E4 (baker) 1,4 mg, E5 (mangan) 3,9 mg, E6 (cink) 62,0 mg, E8 (selen) 0,1 mg. Rok uporabe in serijska številka odtisnjena na dnu pločevinke. Navodilo za hranjenje označena na embalaži. Neto masa 370. Proizvedeno v ZDA.

Za dodatne informacije in navodila o tem, kaj je najboljše za vašega ljubljenca, se prosimo obrnite na svojega veterinarja.

Pakiranje: pločevinka – 370g

Dietna hrana se prodaja le na veterinarski recept v trgovini Klinike Loka, Kidričeva cesta 33b, Škofja Loka.

Dodatne informacije

Teža 0.37 kg
Proizvajalec

Hill's