Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Akcija!

Hill’s™Prescription Diet™ Canine d/d™ jagnjetina in riž 370g

3,30  3,20  z DDV

Opozorilo!
Prosimo, upoštevajte sledeča navodila.

 • To je veterinarski prehrambeni izdelek. Preden se odločite za veterinarsko prehrano za vašega ljubljenčka, se posvetujte z vašim veterinarjem.
 • V času veterinarske diete vam priporočamo redne preglede pri vašem veterinarju.
 • V kolikor se zdravstveno stanje vašega ljubljenčka poslabša, se takoj posvetujte z vašim veterinarjem.
 • Ob nakupu izbrane veterinarske hrane potrjujete, da ste prebarali in razumeli zgornja opozorila.

Opis

Prescription Diet™ Canine d/d™  z jagnjetino, je posebej formulirana dietna hrana za oskrbo psov s težavami s kožo in bruhanjem/drisko kot posledica alergije na hrano.

  Prescription Diet™ d/d™ Canine Lamb je popolna dietetična hrana za pse za zmanjšanje intoleranc na hranilne snovi ali sestavine hrane. Namenjena je za podporo funkciji kože v primerih dermatoz in prekomernega izpadanja dlake pri psih. Ta dietetična hrana vsebuje izbrane vire beljakovin in ogljikovih hidratov ter visoke količine esencialnih maščobnih kislin.
  NAVODILO ZA HRANJENJE: Hranite samo to hrano. Pred uporabo je priporočljivo pridobiti mnenje veterinarja. Priporočen čas hranjenja: 3-8 tednov za zmanjšanje intoleranc na hranilne snovi ali sestavine hrane. Če znaki intolerance izginejo lahko hranimo doživljenjsko. Do 2 meseca za podporo funkciji kože v primerih dermatoz in prekomernega izpadanja dlake.
  SESTAVA: Meso in mesni stranski proizvodi, žitarice, rastlinski proizvodi, olja in maščobe, mineralne snovi. Viri beljakovin: jagnjetina, jagnječja jetra. Viri ogljikovih hidratov: riž, riževa moka.
  ANALITSKE SESTAVINE: Surove beljakovine 4,6%; surova olja in maščobe 7,8%; esencialne maščobne kisline 1,2%; surova vlaknina 1,0%; surov pepel 1,4%; vlaga 70,9%; kalcij 0,17%; fosfor 0,15%; natrij 0,10%; kalij 0,21%. Na kg: Vitamin E 174 mg, vitamin C 20 mg, beta karoten 0,44 mg, taurin 340 mg. Dodatki na kg: Prehranski dodatki: E671 (Vitamin D3) 600 IE, E1 (železo) 16,3 mg, E2 (jod) 0,5 mg, E5 (mangan) 3,6 mg, E6 (cink) 51,9 mg, E8 (selen) 0,08 mg. Obarvano z železovim oksidom.  Rok uporabe in serijska številka odtisnjena na dnu pločevinke. Navodilo za hranjenje označena na embalaži.

Za dodatne informacije in navodila o tem, kaj je najboljše za vašega ljubljenca, se prosimo obrnite na svojega veterinarja.

  Pakiranje: pločevinka  370g

Dietna hrana se prodaja le na veterinarski recept v trgovini Klinike Loka, Kidričeva cesta 33b, Škofja Loka.

Dodatne informacije

Teža 0.37 kg
Proizvajalec

Hill's