Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Akcija!

Hill’s™ Prescription Diet™ Canine d/d™ losos 370g

3,30  3,20  z DDV

Opozorilo!
Prosimo, upoštevajte sledeča navodila.

 • To je veterinarski prehrambeni izdelek. Preden se odločite za veterinarsko prehrano za vašega ljubljenčka, se posvetujte z vašim veterinarjem.
 • V času veterinarske diete vam priporočamo redne preglede pri vašem veterinarju.
 • V kolikor se zdravstveno stanje vašega ljubljenčka poslabša, se takoj posvetujte z vašim veterinarjem.
 • Ob nakupu izbrane veterinarske hrane potrjujete, da ste prebarali in razumeli zgornja opozorila.
Šifra: HPD8004U Kategorija: Oznake: , , , , , , , , ,

Opis

Prescription Diet™ Canine d/d™ z lososom, je posebej formulirana dietna hrana za oskrbo psov s težavami s kožo in bruhanjem/drisko kot posledica alergije na hrano.

  Prescription Diet™ d/d™ Canine Salmon je popolna dietetična hrana za pse za zmanjšanje intoleranc na hranilne snovi ali sestavine hrane. Namenjena je za podporo funkciji kože v primerih dermatoz in prekomernega izpadanja dlake pri psih. Ta dietetična hrana vsebuje izbrane vire beljakovin in ogljikovih hidratov ter visoke količine esencialnih maščobnih kislin.
  NAVODILO ZA HRANJENJE: Hranite samo to hrano. Pred uporabo je priporočljivo pridobiti mnenje veterinarja. Priporočen čas hranjenja: 3-8 tednov za zmanjšanje intoleranc na hranilne snovi ali sestavine hrane. Če znaki intolerance izginejo lahko hranimo doživljenjsko. Do 2 meseca za podporo funkciji kože v primerih dermatoz in prekomernega izpadanja dlake.
  SESTAVA: Ribe in ribji stranski proizvodi, rastlinski proizvodi, izvlečki rastlinskih beljakovin, olja in maščobe, mineralne snovi. Viri beljakovin:losos, izvleček krompirjevih beljakovin. Viri ogljikovih hidratov: sušen krompir, krompirjeva moka.
  ANALITSKE SESTAVINE: Surove beljakovine 4,6%; surova olja in maščobe 3,6%; esencialne maščobne kisline 1,5%; surova vlaknina 0,5%; surov pepel 1,3%; vlaga 75,6%; kalcij 0,19%; fosfor 0,17%; natrij 0,08%; kalij 0,19%. Na kg: Vitamin E 146 mg, vitamin C 17 mg, beta karoten 0,37 mg, taurin 615 mg. Dodatki na kg: Prehranski dodatki: E672 (Vitamin A) 12.500 IE, E1 (železo) 14,5 mg, E2 (jod) 0,6 mg, E3 (kobalt) 0,4 mg, E4 (baker) 1,4 mg, E5 (mangan) 3,9 mg, E6 (cink) 62,0 mg, E8 (selen) 0,1 mg. Rok uporabe in serijska številka odtisnjena na dnu pločevinke. Navodilo za hranjenje označena na embalaži. Proizvedeno v ZDA.

Za dodatne informacije in navodila o tem, kaj je najboljše za vašega ljubljenca, se prosimo obrnite na svojega veterinarja.

  Pakiranje: pločevinka  370g

Dietna hrana se prodaja le na veterinarski recept v trgovini Klinike Loka, Kidričeva cesta 33b, Škofja Loka.

Dodatne informacije

Teža 0.37 kg
Proizvajalec

Hill's