Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Akcija!

Hill’s™ Prescription Diet™ Feline s/d™ 156g

2,15  2,09  z DDV

Opozorilo!
Prosimo, upoštevajte sledeča navodila.

  • To je veterinarski prehrambeni izdelek. Preden se odločite za veterinarsko prehrano za vašega ljubljenčka, se posvetujte z vašim veterinarjem.
  • V času veterinarske diete vam priporočamo redne preglede pri vašem veterinarju.
  • V kolikor se zdravstveno stanje vašega ljubljenčka poslabša, se takoj posvetujte z vašim veterinarjem.
  • Ob nakupu izbrane veterinarske hrane potrjujete, da ste prebarali in razumeli zgornja opozorila.

Opis

Prescription Diet™ Feline s/d™ so formulirali veterinarji kot pomoč pri raztapljanju struvitnih kristalov in sečnih kamnov pri mačkah.

Ključne koristi

  • Pomaga raztopiti struvitne sečne kamne.
  • Pomaga doseči kisel pH urina, s čimer poveča topnost struvitov.

Hill’s Prescription Diet Feline s/d – jetrca. Dietetična hrana za mačkePrescription Diet™ s/d™ Feline je popolna dietetična hrana za mačke za raztapljanje struvitnih sečnih kamnov (obolenja spodnjih sečil mačk – FLUTD). Ta dietetična hrana ima lastnosti zakisljevanja urina in vsebuje nizek delež magnezija.

NAVODILO ZA HRANJENJE: Hranite samo to hrano. Pred uporabo je priporočljivo pridobiti mnenje veterinarja. Hranite ustrezno količino, glede na težo mačke. Količino hrane prilagodite vzdrževanju ustrezne telesne teže – to količino hrane lahko razdelite na dva ali več obrokov dnevno. Priporočen čas hranjenja: 5 do 12 tednov. Vedno naj bo na voljo sveža pitna voda.

SESTAVA: Meso in mesni stranski proizvodi, olja in maščobe, žitarice, mineralne snovi, rastlinski proizvodi. Sredstvo, ki zakisli urin: DL-Metionin.

ANALITSKE SESTAVINE: Surove beljakovine 10,7%; surova olja in maščobe 8,9%; surova vlaknina 0,5%; surov pepel 1,8%; vlaga 73,2%; kalcij 0,24%; fosfor 0,15%; natrij 0,10%; kalij 0,22%; kloridi 0,28%; žveplo 0,3%; magnezij 0,015%. Na kg: Vitamin E 150 mg, beta-karoten 0,4 mg; taurin 1.465 mg. Dodatki na kg: Prehranski dodatki: E671 (Vitamin D3) 175 IE, E1 (železo) 13,6 mg, E2 (jod) 0,2 mg, E5 (mangan) 3,0 mg, E6 (cink) 43,2 mg. Obarvano z železovim oksidom. Rok uporabe in serijska številka odtisnjena na dnu pločevinke. Navodilo za hranjenje označena na embalaži. Proizvedeno v ZDA.

Pakiranje: pločevinka 156g

Za dodatne informacije in navodila o tem, kaj je najboljše za vašega ljubljenca, se prosimo obrnite na svojega veterinarja.

Dietna hrana se prodaja le na veterinarski recept v trgovini Klinike Loka, Kidričeva cesta 33b, Škofja Loka.

Dodatne informacije

Teža 0.156 kg
Proizvajalec

Hill's