Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Akcija!

Hill’s™ Prescription Diet™ Feline c/d™ Multicare s piščancem 156g

2,05  1,99  z DDV

Opozorilo!
Prosimo, upoštevajte sledeča navodila.

  • To je veterinarski prehrambeni izdelek. Preden se odločite za veterinarsko prehrano za vašega ljubljenčka, se posvetujte z vašim veterinarjem.
  • V času veterinarske diete vam priporočamo redne preglede pri vašem veterinarju.
  • V kolikor se zdravstveno stanje vašega ljubljenčka poslabša, se takoj posvetujte z vašim veterinarjem.
  • Ob nakupu izbrane veterinarske hrane potrjujete, da ste prebarali in razumeli zgornja opozorila.

Opis

Hranjenje z dietno hrano Prescription Diet™ Feline c/d™ Multicare s piščancem enostavno in učinkovito vzdržujemo zdravje sečil in zmanjšamo možnost ponovnega pojava sečnih kamnov po njihovi raztopitvi.

Ključne koristi

  • Z majhno vsebnostjo soli za boljše zdravje ledvic.
  • Z visokim deležem antioksidantov pomaga pri nevtralizaciji prostih radikalov.
  • Zagotovljen  čudovit okus in omogoča mešano hranjenje briketov in mokre hrane, da je mačka kar najbolj zadovoljna.

Prescription Diet™ c/d™ Multicare Feline s piščancem (5%) je popolna dietetična hrana za mačke za zmanjšanje pojavnosti struvitnih sečnih kamnov (obolenja spodnjih sečil mačk – FLUTD). Ta dietetična hrana ima lastnosti zakisljevanja urina in vsebuje zmeren delež magnezija.

NAVODILO ZA HRANJENJE: Hranite samo to hrano. Pred uporabo je priporočljivo pridobiti mnenje veterinarja. Priporočen čas hranjenja: do 6 mesecev. Vedno naj bo na voljo sveža pitna voda.

SESTAVA: Meso in mesni proizvodi, žitarice, rastlinski proizvodi, olja in maščobe, ribe in ribji proizvodi, izvlečki rastlinskih beljakovin, minerali, kvas, različni sladkorji, jajca in jajčni proizvodi. Viri beljakovin: jetra, piščanec, svinina. Sredstvo za zakislitev urina: DL-metionin.

ANALITSKE SESTAVINE: Surove beljakovine 10,9%; surova olja in maščobe 5,2%; surova vlaknina 0,5%; surov pepel 1,7%; vlaga 75,1%; kalcij 0,18%; fosfor 0,17%; natrij 0,08%; kalij 0,20%; kloridi 0,21%, žveplo 0,25%, magnezij 0,013%. Na kg: Vitamin E 150 mg. Dodatki na kg: Prehranski dodatki: E671 (Vitamin D3) 535 IE, E1 (železo) 14,1 mg, E2 (jod) 0,2 mg, E5 (mangan) 3,1 mg, E6 (cink) 45 mg. Rok uporabe in serijska številka odtisnjena na dnu pločevinke. Navodilo za hranjenje označena na embalaži.

Pakiranje: pločevinka 156g

Za dodatne informacije in navodila o tem, kaj je najboljše za vašega ljubljenca, se prosimo obrnite na svojega veterinarja.

Dietna hrana se prodaja le na veterinarski recept v trgovini Klinike Loka, Kidričeva cesta 33b, Škofja Loka.

  •  

Dodatne informacije

Teža 0.156 kg
Proizvajalec

Hill's