Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Akcija!

Hill’s™ Prescription Diet™ Feline m/d™1,5kg

19,30  18,72  z DDV

Opozorilo!
Prosimo, upoštevajte sledeča navodila.

  • To je veterinarski prehrambeni izdelek. Preden se odločite za veterinarsko prehrano za vašega ljubljenčka, se posvetujte z vašim veterinarjem.
  • V času veterinarske diete vam priporočamo redne preglede pri vašem veterinarju.
  • V kolikor se zdravstveno stanje vašega ljubljenčka poslabša, se takoj posvetujte z vašim veterinarjem.
  • Ob nakupu izbrane veterinarske hrane potrjujete, da ste prebarali in razumeli zgornja opozorila.

Opis

Hill’s Prescription diet m/d je namenjena mačkam s prekomerno telesno težo in mačkam zbolelim za sladkorno boleznijo.Ta dietetična hrana vsebuje nizek delež ogljikovih hidratov, ki hitro sproščajo glukozo in ima nizko energetsko gostoto.

NAVODILO ZA HRANJENJE: Hranite samo to hrano. Pred uporabo in pod

Ključne koristi

  • Hrana z visokim deležem beljakovin in malo ogljikovimi hidrati, ki mačkin organizem spodbuja k uporabi maščob za pokrivanje energetskih potreb.
  • Obogatena z L-karnitinom za učinkovitejše kurjenje maščob in ohranjanje mišične mase.
  • Z visokim deležem antioksidantov pomaga pri nevtralizaciji prostih radikalov.
  • Zagotovljen  čudovit okus in omogoča mešano hranjenje briketov in mokre hrane, da je mačka kar najbolj zadovoljna.

Uravnavanje krvnega sladkorja pri diabetikih.Hrana z nizkim deležem ogljikovih hidratov in bogata z beljakovinami za stimulacijo hujšanja pri pretežkih mačkah in za stabilizacijo krvnega sladkorja v primerih diabetesa.Superiorna antioksidantna formula pomaga vzdrževati zdrav imunski sistem in pomaga preprečevati pojav komplikacij sladkorne bolezni.L-karnitin izboljšuje izrabo glukoze in ohranja mišično maso.

Hranite ustrezno količino, glede na težo mačke.

SESTAVA: Meso in mesni proizvodi, ekstrakti rastlinskih beljakovin, žitarice, olja in maščobe, proizvodi rastlinskega izvora, mineralne snovi. Viri ogljikovih hidratov: koruza.

ANALITSKE SESTAVINE: Surove beljakovine 47,5%; surova olja in maščobe 18,8%; esencialne maščobne kisline 3,0%, škrob 15,5%, celokupni sladkorji <0,2%, surova vlaknina 3,6%; surov pepel 5,6%; kalcij 0,92%; fosfor 0,69%; natrij 0,33%; kalij 0,73%, magnezij 0,06%. Na kg: Vitamin E 550 mg, vitamin C 70 mg, beta karoten 1,5 mg, Taurin 2.820 mg, L-karnitin 520 mg. Dodatki na kg: Prehranski dodatki: E672 (Vitamin A) 16.165 IE, E671 (Vitamin D3) 953 IE, E1 (železo) 58 mg, E2 (jod) 1,0 mg, E4 (baker) 5,7 mg, E5 (mangan) 6 mg, E6 (cink) 120 mg, E8 (selen) 0,16 mg. Vsebuje konzervans in antioksidante. Metabolična energija (izračun): 16,4 MJ/kg.  Datum in serijska številka odtisnjena na dnu embalaže.Varujte pred vlago. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru izven dosega otrok in hišnih ljubljencev. Navodilo za hranjenje označeno na embalaži.Proizvedeno v EU.

Pakiranje: briketi  1,5 kg

Za dodatne informacije in navodila o tem, kaj je najboljše za vašega ljubljenca, se prosimo obrnite na svojega veterinarja.

Dietna hrana se prodaja le na veterinarski recept v trgovini Klinike Loka, Kidričeva cesta 33b, Škofja Loka.

 

Dodatne informacije

Teža 0.0015 kg
Proizvajalec

Hill's