Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Akcija!

Hill’s™Prescription Diet™ Canine z/d™ Allergy 3kg

42,90  41,61  z DDV

Opozorilo!
Prosimo, upoštevajte sledeča navodila.

  • To je veterinarski prehrambeni izdelek. Preden se odločite za veterinarsko prehrano za vašega ljubljenčka, se posvetujte z vašim veterinarjem.
  • V času veterinarske diete vam priporočamo redne preglede pri vašem veterinarju.
  • V kolikor se zdravstveno stanje vašega ljubljenčka poslabša, se takoj posvetujte z vašim veterinarjem.
  • Ob nakupu izbrane veterinarske hrane potrjujete, da ste prebarali in razumeli zgornja opozorila.

Opozorilo!
Prosimo, upoštevajte sledeča navodila.

  • To je veterinarski prehrambeni izdelek. Preden se odločite za veterinarsko prehrano za vašega ljubljenčka, se posvetujte z vašim veterinarjem.
  • V času veterinarske diete vam priporočamo redne preglede pri vašem veterinarju.
  • V kolikor se zdravstveno stanje vašega ljubljenčka poslabša, se takoj posvetujte z vašim veterinarjem.
  • Ob nakupu izbrane veterinarske hrane potrjujete, da ste prebarali in razumeli zgornja opozorila.

Opis

Prescription Diet™ Canine z /d™ Allergy & Skin Care je hipoalergena hrana – pomaga zmanjšati alergične reakcije na hrano

Klinično dokazano pomaga zmanjševati  kožne in prebavne znake, ki jih povzročajo alergične reakcije. Spodbuja prebavo in izboljšuje kakovost iztrebkov. Vidna izboljšanja na koži in kožuhu.

Hill’s Prescription Diet Canine z/d Allergy & Skin Care je je popolna dietetična hrana za pse za zmanjšanje intolerance na hranilne snovi ali sestavine hrane. Ta dietetična hrana vsebuje izbran vir ogljikovih hidratov in visoko hidroliziranih beljakovin.

NAVODILO ZA HRANJENJE: Hranite samo to hrano. Pred uporabo je priporočljivo pridobiti mnenje veterinarja. Hranite ustrezno količino, glede na težo psa. Količino hrane prilagodite vzdrževanju ustrezne telesne teže – to količino hrane lahko razdelite na dva ali več obrokov dnevno. Priporočen čas hranjenja: 3-8 tednov za zmanjšanje intoleranc na hranilne snovi ali sestavine hrane. Če znaki intolerance izginejo lahko hranimo doživljenjsko. Vedno naj bo na voljo sveža pitna voda.

SESTAVA: Žitarice, meso in živalski proizvodi, olja in maščobe, mineralne snovi, proizvodi rastlinskega porekla. Vir beljakovin: hidrolizirana piščančja jetra. Vir ogljikovih hidratov: koruzni škrob.

ANALITSKE SESTAVINE: Surove beljakovine 19,4%; surova olja in maščobe 14,4%; esencialne maščobne kisline 4,1%, omega-3 maščobne kisline 0,4%, omega-6 maščobne kisline 3,7%, surova vlaknina 2,2%; surov pepel 5,0%; kalcij 0,64%; fosfor 0,51%; natrij 0,32%; kalij 0,74%. Na kg: Vitamin E 500 mg, vitamin C 90 mg, beta karoten 1,5 mg. Dodatki na kg: Prehranski dodatki: E671 (Vitamin D3) 2.050 IE, E1 (železo) 367 mg, E2 (jod) 9,7 mg, E4 (baker) 46,6 mg, E5 (mangan) 16,1 mg, E6 (cink) 234 mg. Vsebuje konzervans in antioksidante.

Datum in serijska številka odtisnjena na dnu embalaže. Varujte pred vlago. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru izven dosega otrok in hišnih ljubljencev. Navodilo za hranjenje označeno na embalaži.Proizvedeno v EU.

Pakiranje: briketi 10 kg

Za dodatne informacije in navodila o tem, kaj je najboljše za vašega ljubljenca, se prosimo obrnite na svojega veterinarja.

Dietna hrana se prodaja le na veterinarski recept v trgovini Klinike Loka, Kidričeva cesta 33b, Škofja Loka.